Activiteiten

Cage Soccer Tornooi

Dit jaar organiseren we voor de 1ste keer een cage soccer tornooi! Zestien ploegen, verdeeld in vier poules, strijden om door te gaan naar de kwartfinales. Van elke poule gaan de twee besten door naar de kwartfinales. Zij mogen dan onder elkaar uitmaken wie de halve finale en de finale zal spelen. Elk team bestaat uit maximaal 6 personen (3 spelers, 3 reserves). De wedstrijden duren 10 minuten (2 x 5 min). Er wordt 3 tegen 3 gespeeld.

Meedoen? Stuur een mail naar jurgen.bbj@hotmail.be met de nodige info (teamnaam, leden).

Kinderanimatie

Neem gerust je kinderen mee en ook als jeugdbeweging ben je meer dan welkom. We voorzien op zaterdag 3 september een groot springkasteel, een super groot schaakbord, een schminkstand, een leuke kapster, verschillende workshops en last but not least een epic roller disco!

Petanque

Eeuwige roem en een paar zuipkaarten. Dat zijn de gegeerde prijzen die ook nu weer te winnen zijn op het tradtionele petanquetornooi. Reden genoeg om die ijzeren ballen nog eens uit de kast te halen. Er kunnen 16 ploegen deelnemen die elk uit 3 spelers bestaan.

Facebook event: Petanque Tornooi at Spectakulo 2016.

Wanneer? 3 september vanaf 12 uur.

Meedoen? Inschrijven kan je vanaf dinsdagavond (23/08) om 20 uur via tomhas@spectakulo.be

Workshops upcycling by Turquoise "discover us"

Unieke upcycling workshops georganiseerd door het Halse Turquoise “discover us”. Kom af en laat je creativiteit de vrije loop gaan!

Live optredens

Op onze koer kan je vrijdag vanaf 19 uur genieten van live optredens: Skangaroes, Humberstone, Shaman Festival, Okkupeerder en Shunk!

Festival

Project Paperclip en ancien Circo Inferno, die dit jaar hun 5de verjaardag vieren, zullen opnieuw van de partij zijn en brengen verschillende kleppers van artiesten mee. We verwelkomen ook onze gloednieuwe stage: Het Bos.

Verwacht je aan zowel nationale als internationale artiesten, bands en DJ’s!

Crossfit on the road

Outdoor workout georganiseerd door CrossFit On The Road voor alle niveaus. Iedereen welkom!

Facebook event: Spectakulo Workout.

Wanneer? 3 september vanaf 17 uur.